Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Azi am cam bucatarit ca maine am musafiri...dar am facut in cantitate mai mare asa ca cine doreste il astept la o portie...
Varza o spalam bine si o tocam fidelute.
Ceapa o curatam, o spalam si o maruntim.
Morcovul il decojim, il spalam si il taiem cubulete.
Ardeiului kapia ii scoatem cotorul si semintele, il spalam si il taiem cuburi.
Costita o taiem felii potrivite.
Intr-o oala punem putin ulei la incins, adaugam costita si o rumenim pe ambele parti.
Adaugam ceapa, morcovul si ardeiul peste costita, le inabusim putin.
Punem si varza, turnam o cana de apa fierbinte.
Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit.
Mararul si patrunjelul, le indepartam cozile, le spalam si le tocam marunt.
Dupa ce varza a fiert mai bine de jumatate, adaugam verdeata.
Mai lasam sa fiarba cam 10 minute, condimentam cu sare, piper, cimbrul uscat si pasta de tomate. Daca zeama a scazut prea mult, mai adaugam putina apa fierbinte.
Amestecam bine toate si introducem oala in cuptorul incins 10-15 minute, dar neacoperita.
Daca oala nu merge pusa in cuptor, atunci rasturnati varza intr-o tava.
Cand este gata, o scoatem si servim.
Pofta buna!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult